Search

Even voorstellen... Calvin Samson


Vanaf maandag 3 september zal ik mijn stageperiode starten als stagiair bij Voitures Extravert. Ik zal mijzelf even kort voorstellen.

Ik ben Calvin Samson, 20 jaar en student Automotive Engineering aan de Hogeschool Rotterdam. Met ingang van deze stage zal ik beginnen aan mijn derde jaar op de opleiding. Tijdens deze stageperiode ga ik een lineair voertuigmodel en een dynamisch voertuigmodel maken in de vorm van een simulatie in het programma Matlab Simulink.

Waar ik vooral door gemotiveerd wordt zijn uitdagingen die ontstaan tijdens het uitvoeren van een project. Ik word vooral blij wanneer ik een oplossing heb gevonden voor een complex probleem.

Doordat het maken van een voertuigsimulatie niet makkelijk is heb ik ook voor dit bedrijf gekozen. Ook lijkt het mij leuk om een bijdrage te leveren met het maken van een simulatie en een eindrapport in dit relatief kleine bedrijf. Ik kijk er erg naar uit om te beginnen met de stage en een goed eindresultaat neer te zetten.57 views

© 2020 Voitures extravert

Privacy Policy

Voitures extravert BV

High Tech Automotive Campus 30

5708 JZ, Helmond

The Netherlands

Chambers of Commerce registration 76137201

About Voitures extravert

Visiting address

Voitures extravert Design Lab

High Tech Automotive Campus 30

5708 JZ, Helmond

The Netherlands